مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین تصادفی

سلام و درود ، بنده 7 سال پیش ماشین 206 خریدم از مکانیکی که دوستمان بود در زمان خرید این مطرح شد که ماشین دور رنگ است و ارزانتر از قیمت روز خریدیم ، حدود 5 ماه پیش یکی از آشنایان این ماشین را از ما خرید، که در عین اینکه میدانست ماشین دور رنگ است ،در قولنامه دستی هم نوشتیم ماشین دور رنگ و به قیمت دور رنگ هم فروختیم ، اختلاف قابل ملاحظه، و در قولنامه هم نوشتیم ماشین به طور کامل توسط خریدار بررسی گردیده، پس از حدود یکماه ایشان مطرح کردند ماشین سقف تعویض میباشد، خراب است و غیره ، ما هم تلفنی گفتیم ، اگر ماشین را نمی خواهید پس بیاورید پولتان را بدهیم.
الان 5 ماه هست که تلفنی مزاحمت ایجاد میکند ، بحث میکند ، و میگوید شما ماشین خراب و تصادفی به من داده اید ، ما هم هر بار میگوییم ماشین را بیاور پولت را بگیر، که شرایط عجیب و غریبی میگذارد ، در نهایت گفته از ما شکایت میکند ، ما هم گفتیم بهترین راه است ، چون توافق نمیکند،
نظر کارشناسان محترم در مورد شکایت و حکم چیست؟
و تکلیف ما چگونه است؟
با سپاس

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
حتما سعی کنید از طریق قانونی مساله را حل و فصل کنید اولا موضوع، حقوقی است نه کیفری
در ثانی چون نوشته دور رنگ لذا جای هیچ نگرانی نیست
و نکته آخر ایشان می‌داند که دستش به جایی بند نیست لذا از طریق تلفن و اطرافیان فشار وارد می کند