مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

با سلام در حادثه ساختمان بنده دچار آسیب بدنی شدم و بعد از طی مراحل قانونی 50درصد کارفرما و 50درصد پیمانکار محکوم شدند ساختمان بیمه دارد و پوشش فرعی پیمانکار را دارد ولی فقط 50درصد کارفرما را پرداخت کردند آیا راهی برای دریافت بقیه دیه را از بیمه بگیرم پیمانکار اوضاع مالی خوبی ندارد لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام شرکت بیمه بیشتر از سقف تعهدش پرداخت نمی کند و اگر طبق قرارداد به تعهدش عمل نکند بیمه گذار می تواند علیه شرکت بیمه به خواسته الزام به انجام تعهد اقامه دعوی نماید

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

سلام . همانطور كه إظهار نموده ايد طبق نظر كارشناس ، ٥٠ درصد كارفرما و ٥٠ درصد پيمانكار مقصر شناخته شده اند . لذا هر يك موظف به تاديه خسارت قانوني هستند اگر چه توان مال نداشته باشند . در اين صورت تنها راه تعديل در خسارت تقديم دادخواست أعسار از جانب پيمانكار و پذيرش أعسار توسط مرجع قضايي است . در غير اينصورت شما ميتوانيد يا أموال منقول و غير منقول پيمانكار خاطي را شناسايي و توقيف نماييد در غير اينصورت حكم جلب پس از طي مراحل قانوني صادر خواهد شد . نگران نباشيد.