مشاوره حقوقی رایگان - جریمه درخت صنوبر

سلام درخت صنوبر تازه کاشتیم تعداد بالا و یه نفر با دامش (گوسفند) خراب میکنه چنتا از این درختارو خراب موقع خراب کردن هم اونجا باشی و با دوربین گوشی فیلم ازش بگیریم ایا جریمه بدرد بخوری میدن طرفو شکایت کنیم یا نه همونجا طرفو یه دست کتکش بزنیم بهتره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعا اگر قانونی عمل کنید بهتر است . میتوانید از وی با ارایه دلیل شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درختان را در ملک اختصاصی خودتان کاشته آید می توانید فیلم و عکس بگیرید و اگر شاهد دارید می توانید معرفی کنید و از وی شکایت کنید ، قطعا راه حل قانونی موضوع شکایت است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير . در صورتي كه ضرب و جرحي به ايشان وارد نماييد مسئول هستيد و ايشان ميتواند از شما شكايت نمايد پس از طريق قانوني موضوع را پيگيري نماييد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که شما اقدام به ضرب و جرح شخصی به نماید به حبس و دیه محکوم خواهد شد بهترین است که شما سراغ قانونی اقدام نمایید بله می توانید شکایت کنید و قابل اثبات است