مشاوره حقوقی رایگان - اغفال و فريب كاری

سلام
سه سال پيش نيت كردم جهت كمك هزينه جهاز دخترخانمي اقدام نمايم به خانمي كه از كارمندهاي يكي از دوستان بود پيشنهاد دادم و ايشان قبول نمودن ايشان و دخترشان جوري ابراز علاقه و وابستگي نشان دادن كه من بعد زماني متوجه شدم كه ديگر كارم كمك نبود در حقيقت براي اون خانم همسر و براي دختر پدر شده بودم و انچه كه يك پدر براي فرزند و يك شوهر براي همسر انجام ميدهد در اين سه سال انجام دادم
دقيقا يك هفته بعد از ازدواج دختر خانم هم مادرم دختر قطع ارتباط نمودن هم از نظر عاطفي و هم از نظر مالي اسيب فراوان ديده ام
بي زحمت راهنمايي فرماييدحال با اين رفتار غير اخلاقي انان ميشود نسبت به مال از دست رفته و اسيب روحي اقدامي كرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فیش واریزی دارید داخواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید طرح دعوی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید هزینه های پرداختی به استناد فاکتور ،پرینت واریزو .‌.. را مطالبه نمایید