مشاوره حقوقی رایگان - خسارت معنوی

سلام ایایه پسرمیتونه ازمن شکایت کنه که بامن رابطه داشته وبه من اسیب زده
ویااینکه دادگاه منومجبورکنه به پزشک قانونی برم؟
لطفاجوا ب بدیدخیلی ضروریه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم ایت جهت مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند شکایت کند و دادگاه اگر دستور بده باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید.
توجه داشته باشید که سوال شما واضح نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام رجوع به پزشکی قانونی الزامی نیست و شما میتوانید اعلام نمایید که به پزشکی قانونی نخواهید رفت ولی اگر به پزشکی قانونی مراجعه ننمایید ممکن است حکم بر علیه شما صادر بشود
و سوال اول شما مبهم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب موضوع پرونده دارد. لطفا سوالتان را کامل بنویسید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید