مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ الکترونیک

سلام وقت بخیر بنده یکسالی ست که در ارتباط با پرونده طلاقم در سامانه ثنا ثبت نام کرده و بواسطه دریافت پیامک از ابلاغیه ها . رای و روال قانونی آنها مطلع میشوم .
از اسفند سال 1400 تا اکنون یعنی 1401/01/027 هیچ گونه پیامکی دریافت نمیکنم این در حالیست که چندین بار متوجه شدم که گاها رای صادر و حکمی ابلاغ شده.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چطور مشکل عدم دریافت پیامک و ابلاغ ها رو حل کنم . چون حتی با وارد شدن به سامانه ثنا چیزی رویت نمیکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به واحد انفورماتیک در دادگاه مراجعه کنید و پیگیری نمایید.

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه کنید و کسب اطلاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه کنید و کسب اطلاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید به واحد انفورماتیک در دادگاه مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به واحد رایانه دادگستری رجوع کنید