مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت پیامک ابلاغیه

سلام وقت بخیر بنده خوانده پرونده ای در شورای حل اختلاف هستم و چیزی که عجیب است هر بار پیامک حضور در شورا نمیاد برام و فقط پیامک رای نهایی میاد بار اول که به آنها گفتم برایم پیامک نیامده حرفم را قبول نکرده و گفتند امکانش وجود ندارد و الان بار دوم پیامک اول نیامده چون اعسار داده بودم و به علت عدم حضور حکم صادر شده
الان من با این شرایط چه کار باید بکنم و آیا این امر عمدی نیست چون خواهان پرونده از کارکنان دادگاه است
کجا میتونم از شورا شکایت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به رییس دادگستری و حفاظت اطلاعات اطلاع دهید. و مجددا دادخواست اعسار دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق انفورماتیک و ریاست پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ریاست مجتمع قضایی پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و موضوع را پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دفتر شعبه ابلاغیه ها را ارسال می کند لذا به مدیر دفتر شعبه مراجعه نمایید و موضوع را به ایشان متذکر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به شعبه مراجعه نمایید تا علت مشخص گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حفاظت اطلاعات قوه قضاییه اطلاع دهید میتوانید با ریاست مجتمع قضایی فوق نیز صحبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به رئیس شورا و رئیس دادگستری مراجعه کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از طریق ریاست مجتمع قضایی پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق پلیس محترم فتا پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چک کنید شاید مشکل از سیمکارت تان باشد و حدالامکان شماره ثنا را تغییر دهید
به سامانه ثنا مراجعه نمایید و ببینید ابلاغیه ای در سامانه تان درج شده و اینکه تاریخ اولین بازدید مربوطه به چه زمانی است

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سلام.ابتدا سامانه ثنا و ابلاغات خودتون رو بررسی کنید .اگر ابلاغیه ای در کار نبود مراجعه کنید به ریاست شورا و ضمن اداییه توضیح یامانه ثنا رو در اختیارشون بگزارین تا خودشون بررسی کنند و ادعا ثابت بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به ریس وسرپرستی شورا موضوع را در میان بگذارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید در سامنه ثنا و در گاه خدمات ثضایی و در قسمت ابلاغ وضعیت و سوابق ابلاغ و ارسال پیام و درج در سامانه را ملاحظه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ریاست مجتمع قضایی پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق سایت adliran.ir پنل ابلاغ اوراق قضایی به قسمت ابلاغیه ها بروید ببینید ابلاغی از شورا برای شما آمده یا خیر . اگر ابلاغ داشتید از رای واخواهی نمایید