مشاوره حقوقی رایگان - خلاف کارمند جهاد

سلام پدرم دو زمین مجزا باغ طوری که یک بنای 50 متری داخلش داخل هر کدومش هست خریداری کرد از یک آقایی من برای پانسیون سگ نیاز به قفس سگ داشتم که اونجا بسازم و اول نقشه جهاد لازم بود و اون آقا برای این که از پدرم اخاذی کنه سریع کارگرو بنا آورد اونجا که جهاد تو جیب بوقلمون کاریت نباشه ما ساختیم و در این حین هم دنبال کارای جهاد بودیم برای جواز پانسیون این آقا کلاهبرداره و زمین خواره و این که قبلا املاکی بوده یکی از اون برگه های مبایعهنامه درآورد پر کرد به اسم من در صورتی که مال پدرمه گفت اگر میخوای به نام خودت باشه اینو باید پر کنی دادیم جهاد که اصلا جواز با متراژ زمین پدرم نمیدادن ولی این آقا با پول 5 میلیون شورا 15 میلیون اون آقا ی جواز صنفی رو در حال آماده کردن بود 4 قطعه عکس و این‌چیزها هم دست اون کارمند جهاد رو کوتاه کنید مملکت بی قانون مگه هر کی ی دسته مبایعه نامه تو صندوق عقبش با مهر داشته باشه بعد اینجوری دولت و ملت و گول بزنن پدرم فهمید خیلی عصبانی شد در ضمن یک زمین خالی هست که صاحبش امریکاس این آدم به طور قطع زمین خوار به من گفت اوایل که من یک قرون مال حروم تو زندگیم نیست قبلا املاکی بودم اگر بخوام این زمین و بالا بکشم راحت میتونم و الان داره میتونه چون جلوی دوتا در ما که مجزا از همه خط قرمز جهاد هست من کامل به خاطر کار جوازم فهمیدم این آدم چ کارس اون کارمند جهاد و شورا و لطفا دستشونو کوتاه کنید جهاد ارگانیه که به این راحتی نمیشه سرشو کلاه گذاشت اینا باندن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این سایت برای پرسش و پاسخ حقوقی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از طریق اداره جهاد کشاورزی اقدام کنید