مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام دستور شفاهی مافوق که خارج از محل پست سازمانی داده شده بود

با سلام. کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی بیمارستان هستم که رسمی قطعی و پست ثابت سازمانی دارم. رییس بیمارستان دستور شفاهی داد که بروم در بخش داخلی و برای خونگیری به پرستاران کمک کنم من هم با توجه به اینکه در حال انجام کار خودم در واحد خدمتی خودم بودم از انجام دستور سرپیچی کردم. حالا میگویند شما تخلف کرده ای البته نامه به تخلفات نداده اند و فقط گفته اند رییس از دست شما ناراحت است، در صورتی که کاملا واضح در حکم استخدامی بنده محل پست استخدامی را واحد آزمایشگاه درج کرده است. به نظر شما انجام ندادن دستوری که در حیطه وظایف کارمند نباشد تخلف است؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پاسخ من خیر است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا خیر مگر ظوابط داخلی چیز دیگری انشا کرده باشد