مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوج از زوجه برای هزینه ی تحصیل

سلام من الان یک سالو نیم هست خونه ی پدرم زندگی میکنم از همسرم شکایت کردم برای اجرت المثل ، وکیل ایشون به من گفتن که همسرتونم از شما شکایت کردن به خاطر ادامه تحصیلم در خونه ی ایشون و گفتن من هزینه کردم براشون و گفتن که کلی طلا برده درصورتی که چندتا النگو بیشتر نبوده و اینکه من میتونم بگم فروختم و امرار معاش کردم برا خودم و بچه هام ؟آیا ایشون این حق دارن همچین ادعایی کنن؟ومن چطور باید از خودم دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

ادعای خسارات ایشون چندان قانونی نیست و بی حقی ایشون دادگاه نظر میده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می توانید عنوان کنید که طلاها موجود نیست و برای امرار معاش و هزینه های زندگی فروخته شده است