مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه گذاشته ام

با سلام و خسته نباشید 6500میلیون واسه یه نفر وثیقه گذاشتم و شاکی خصوصی دارد و کسی که واسش وثیقه گذاشته ام حاضر به حضور در دادگاه نیست تا به امروز هم دوبار برایم اختیاره اومده که معرفی کنم به دادگاه نمیدونم چکار کنم از برادرش نیز مبلغ 800میلیون سفته دارم لطفا راهنمای کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر ظرف مدت معرفی نکنید وثیقه شما به نفع دولت ضبط میشود .مگر اینکه از دادگاه تقاضای برگ جلب متهم رو کنید تا خودتون جلبش کنید و تحویل بدین.در صمن موضوع ارتباطی به سفته برادرشون نداره