مشاوره حقوقی رایگان - ارائه مدرک تحصیلی به محل کار

با سلام
بنده مدت 8 سال در یک شرکت پیمانکاری مشغول به کار هستم. الان کارفرما برای انعقاد قرارداد در سال جدید، از من خواسته مدرک تحصیلی ام را در اختیار شرکت قرار بدهم. آیا من ملزم به ارائه مدرک هستم؟ و اینکه اگر به عنوان فقط کارمند (نه عضو هیات مدیره و نه مدیر عامل)، مدرکم در شرکت ثبت بشه، باز هم برای من تبعات قانونی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کپی مدارک را می توانید ارائه دهید.
شرکت دیمکاری به احتمال زیاد قصد دارد نام شما را جز اعضاء اعلام کند که در این صورت مشکل پیش میاد.
اگر عضو هیئت مدیره نباشید مشکلی پیش نمیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به ارگان خدمتی و رزومه کاری لازم برای استخدام دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از مدیران شرکت باشید ممکن است مشکل ایجاد شود