مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

با سلام. بنده با یک شرکت به مدت پنج سال قرارداد سالانه (تمدید) بستم. در قرارداد در محل مشخصات مدرک تحصیلی به اشتباه کارشناسی قید شده است و بنده این قرارداد را امضا کردم. در حال حاضر شرکت از من مدرک تحصیلی می خواهد. آیا شرکت می تواند علیه من شکایت و اعلام جرم کند؟ جرم و مجازات آن چیست؟ آیا شکایت کیفریست یا در اداره کار مطرح می گردد؟ ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کارفرما می تواند علیه شما به اتهام جعل عنوان و غصب عناویت شکایت نماید .