مشاوره حقوقی رایگان - ساعت مجاز اداره کار

سلام خسته نباشید. ساعت مجاز کار در ماه در شرکت های خصوصی که بیمه تامین اجتماعی دارند طبق قوانین کار است؟ آیا اگر بیشتر از ساعت مشخص شده در قانون کار باشد اداره کار پیگیری میکنه؟
کارفرما میتونه بگه 220 ساعت کار و شنبه تا چهارشنبه 8 تا 6 پنجشنبه نیمه وقت؟
تا الان هفته ای 44 ساعت بوده ولی در این حالت بیشتر از ساعت مجاز میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام مطابق ‌ماده 174 قانون کار جرم است مجازات به این شرح است.
- متخلفان از هر یک از موارد مذکور در مواد 38 - 45 - 59 و تبصره ماده 41، برای هر مورد تخلف حسب مورد علاوه بر رفع تخلف یا‌تأدیه حقوق کارگر و یا هر دو در مهلتی که دادگاه با کسب نظر نماینده وزارت کار و امور اجتماعی تعیین خواهد کرد، به ازای هر کارگر به ترتیب ذیل‌محکوم خواهند شد:
1 - برای تا 10 نفر، 20 تا 50 برابر حداقل مزد روزانه یک کارگر
2 - برای تا 100 نفر نسبت به مازاد 10 نفر، 5 تا 10 برابر حداقل مزد روزانه یک کارگر
3 - برای بالاتر از 100 نفر نسبت به مازاد 100 نفر، 2 تا 5 برابر حداقل مزد روزانه یک کارگر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ساعت کار شما بیشتر از حد مجاز در اساس قانون کار باشد و بدون افزایش حقوق باشد بیگاری محسوب و می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مستحضر باشید که شما می توانید تمام مطالبات خود را از طریق اداره کار شخصی را توسط وکیل پیگیری نماید