مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ساعت کاری

سلام وقت بخیر چطور میتونم ثابت کنم 44ساعت و حتی بیشتر کار کردم چون حقوق خیلی کمتر از قانون کار گرفتم؟ حالا اضافه کاری رو صرف نظر میکنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دوربین مدار بسته شهادت و سایر مدارک و مستنداتی که وجود دارد اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد.
شاهد باید داشته باشید یا مستند قانونی

یک وکیل :

سلام و درود اگر ساعت کار زنی داری ثبت شده و از طریق ساعت کار زنی مشخص می شود که چند ساعت کار کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید کارفرما نمی تواند مدعی شود کمتر از 44 ساعت کار کرده اید
برای اضافه کاری می توانید شاهد معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره کار باید موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بازرسین اداره کار بخواهید برای تحقیق به محل کار شما بیایند

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام قرارداد کار یا تحقیقات محلی را مستند قرار دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استشهادیه ، دوربین مدار بسته و .‌.. استناد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می توانید از طریق شهادت شهود موضوع را اثبات کنید