مشاوره حقوقی رایگان - نیرو انتظامی

سلام بنده فرزند طلاقم و امروز برای استخدامی دانشگاه علوم انتظامی امین رفتم از مسئول گزینش سوال پرسیدم گفت چناچه فرزند طلاق باشی شمارو استخدام نمیکنیم و بخش نامه از بالا اومده. میخواستم بدونم یعنی واقعا اینجوره یکم واسه ما ارزش قائل نمیشن؟؟ نه تنها این ارگان بلکه ارگان های دیگه رفتم بازم همینجور بوده ما باید چیکار بکنیم؟؟؟؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به دیوان عدات اداری دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به بخشنامه های داخلی این ارگان دارد اگر چنین بخشنامه‌ای وجود داشته باشد ناگزیر هستید که آن را رعایت کنید