مشاوره حقوقی رایگان - بیماری در سربازی

درود. من در ارتش سمنان دوره آموزشی میگذرونم، در ورودی و روز اول آموزشی به زور به من واکسن زدن با اینکه دو دوز زده بودم و کرونا هم خیلی وقته فروکش کرده، بخاطر واکسن علائم کرونا رو گرفتم و شدیداً سرفه میکنم با سوزش سینه حتی مفصل هام هم درد می‌کنه، خیلی های دیگه هم همینطور شدند، ایا راه پیگیری هست که حقمون رو مطالبه کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مقصر باشند می توانید پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت قصور می توانید پیگیری نمایید
معمولا بعد از تزریق واکسن اگر بیماری کرونا زمینه ای در بدن شما داشته باشد خود را نشان می دهد و بیمار می شوید که بعد از تزریق واکسن معمولاً عادی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست تشکیل کمیسیون خاص نمایید وپرونده پزشکی خود را تهیه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای خود را کتبا مطرح کنید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر واکسن تاریخ مصرف گذشته و یا اشتباه بوده بله والا مساله ای ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر منطقی نیست . باید استراحت کنید تا برطرف شود