مشاوره حقوقی رایگان - شارژ

سلام بنده در یک آپارتمان دوازده واحدی زندگی میکنم که اکثر انها متمول هستند و اصلا هزینه کردن برایشان مهم نیست مثلا تصمیم میگرند نگهبان سرکوچه و لابی من و تزیینات مختلف انجام دهند درصورتی که اصلا نیاز نیست و در بعضی موارد اصلا اضافی است ولی برای کلاس ساختمان میگویند باید انجام داد من که از نظر مالی نمی توانم همیشه مخالف ولی هیات مدیره اهمیتی نمیدهد ایا من راهی منطقی و قانونی برای ندادن این وجوه غیر ضرور دارم ممنون من با دادن شارژ ثابت و هزینه سرایداری مخالفتی ندارم که این خود ماهانه چیزی حدود ششصدتا 800 هزار تومان برای واحد دویست متری من است که بدون استخر و... میباشد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تصمیم هیات مدیره ساختمان با اکثریت قابلیت اجرا دارد و نمی توان ان را اجرا نکرد