مشاوره حقوقی رایگان - آیا پیامک ناسزا به همسر جرم است؟

دادگاه تمکین بنده هفته آینده برگزار خواهد شد مدت 3ماه است که همسرم منزل را ترک کرده و اساسش را برده من هم چندباری از طریق پیامک به او ناسزا گفتم آیا پرینت اون پیامکها را به قاضی اگر ارائه کند دلیلی بر رد دادخواست الزام به تمکین من میشود؟ ممنونم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

میتواند به عنوان دلیلی برای عدم امنیت شرافتی مورد استند قرار گیرد....والبته ناسزا خود جرم است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بی تاثیر نیست بزرگوار
زن وشوهر باید باهم حسن معاشرت داشته باشند