مشاوره حقوقی رایگان - توهین پیامکی

سلام.بنده به 24000000تومان جزای نقدی محکوم شدم به جرم توهین پیامکی که سیم کارت بنام شخص دیگر و در اختیارشخص دیگریست اما ازشماره حساب بانکی بنده ان سیم کارت شارژ میشده.در ضمن رای دادگاه غیابی است.حال چه باید کرد که من بی گناهی و بی اطلاع بودن از این ماجرا را اثبات کنم.
باتشکر از زحمات بی دریغتان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید واخواهی کنید وبرای واخواهی هم باید حضوری با یک وکیل مشورت کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
موضوع نیازمند بررسی اسناد و مدارک شماست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی مدارک می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در توهین پیامکی دادگاه همواره درخصوص صاحب خط استعلام اخذ نموده و سپس رای میدهد . درهرحال شما میتوانید واخواهی نموده و فی المثل با پیامهایی که نشان می دهد بنا بردرخواست دیگری شارژ خریداری نموده اید ، و با استناد به اینکه اصلا صاحب خط نیستید تقاضای رسیدگی مجدد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
واخواهی کنید ولی اثبات آن سخت است چون از حساب شما شارژ می شده حداقل باید بدانیددکه سیم کارت را برای چه کسی شارژ می کرده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی میتوانید اعتراض کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید