مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی پیامکی

باسلام
عموی بنده با سیم کارت شخص دیگری ب مادرم پیام توهین و تهدید داده بعد از طریق پلیس فتا اقدام کردیم و ثابت شده که این سیم کارت داخل گوشی عموی من بوده اما سیم کارت به اسمش نیست ولی ما ازش شکایت کردیم
آیا ثابت میشه که پیام هم از سمت اون بوده؟و در صورت اثبات حکمش چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت را پیگیری کنید به احتمال قوی نتیجه بدهد . مجازات آن جزای نقدی است

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام چنانچه اثبات شود سیم کارت از تلفن ایشان بکار رفته شده بله میتواند نتیجه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل شکایت می باشد اما مجازات با توجه به نوع کلمات متفتوت است م یتوامنید تماس بگیرید

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

بله ثابت میشه حکم توهین جزای نقدی و شلاق هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
در صورتیکه ادله ای در این خصوص باشد امکان پذیر است

منوچهر سهرابی

جناب آقای منوچهر سهرابی :

باسلام، نحوه بازجویی و پاسخ عموی شما نیز در اثبات اتهام موثراست، در هرحال با توجه به آنکه گوشی ارسال کننده پیام متعلق به او بوده ، در صورت عدم اثبات اینکه گوشی نزد وی نبوده ، به کمک دلیل علم قاضی اثبات بزه تهدید و توهین به وی، ممکن خواهد بود.