مشاوره حقوقی رایگان - خودرو خریدم مالک نمیاد پلاکو فک کنه

سلام من یه پژو خریدم مالک شخص دیگریست واز کسی ک خریدم طرف افغانیه و مدرک نداره ولی یکی از اشناهاش مدرک شناسایی داشت قولنتمه دستی نوشتیم قرار شد واسه تعویض پلاک ب مشکل نخورم مالک فوت شده سند ورثه ب پسر کوچک خانواده رسیده ک ب سن قانونی نرسیده مادرشون اومدن محضر گفت باید خود شخص ک ب سن قانونی نرسیده باشه ایا اون شخص میتونه تو محضر ماشینو وکالت محضری بهم بده چون هر روز یه بهانه ای واسه نیومدن ب محضر میگیرن میخام بدونم ابا قانونی باید قبل اینکه بیاد وکالت محضری بکنه باید کار دیگه ای هم انجام بده اینا با خودشون درگیرن ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید ابتدا مالیات بر ارث خودرو پرداخت بشود و خود صغیر و قیم ایشان در دفترخانه حاضر بشوند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اول گواهی انحصار ورثه اگر سند به نام شخص فوت شده باشد و حضور همزمان تمام وراث در دفتر خانه اسناد رسمی به همراه گواهی ماده 19 قانون مالیات بر ارث این موارد لازم هست.
اگر هم سند به نام شخص صغیر باشد که ولی قهری او و یا قیم با داشتن برگ قیمومت کفایت می کند در ضمن تمام مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی لازم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید انحصار وراثت متوفی انجام شود شود و مالیات بر ارث هم پرداخت شود و تمامی ورثه در محضر حاضر شوند اگر امکان ندارد به یکنفر وکالت دهند و اگر ضغیر یا محجوری هم هست باید قیم یا ولی وی حاضر شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می بایست که مالیات بر ارث پرداخت شود و بعد اقدام شود