مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درمان دختر مجرد

با سلام،من دختری 20ساله هستم که پنج سال است از سرطان رنج میبرم من و خانواده‌ام با پدرم زندگی میکنیم پدر تا کنون هزینه درمان من را متقبل میشد اما با "وخیم‌تر شدن بیماری و دور بودن راه دکتر معرفی شده و پیچیدگی درمان" از هزینه و کمک‌ دریغ کرده و میگوید:خودت هرجا خواستی برو!
بنده از ضعف فیزیکی رنج میبرم و قادر به کارکردن نیستم.سوالم این است میتوانم از طبق قانون از پدر درخواست نفقه و مطالبه‌ی هزینه‌های بیماری را کنم؟
_پدر حقوق بازنشستگی5میلیون و سود بانکی10میلیونی میگیرد!
_برادرانم کارگر هستند و کفاف هزینه را نمیتوانند بدهند!

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد مطالبه كنيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پدر شما باید نفقه شما را بپردازد و اگر نپرداخت قانون او را اجبار میکند