مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه درمان بیماری فرزند توسط پدر

سلام وعرض ادب خدمت همه سروران گرامی یک سوال داشتم خدمتتون که فرزند طلاق که حضانت فرزند به عهده مادر میباشد و فرزند دختر با مادرش زندگی می‌کند و مادر ازدواج مجدد کرده باشد و به علت یک حادثه فرزند یک هفته بیمارستان بستری شد و دفترچه بیمه تامین اجتماعی داشت که زیر نظر پدرش بود و هزینه بیمارستان مبلغ زیادی شد نزدیک 80 میلیون شد که پدرش از پرداخت سر باز کرد و پرداخت نکرد و هزینه بیمارستان پدرخوانده همان ناپدری پرداخت کرده و شکایت کرده که هزینه های بیمارستانی ومالی به عهده پدر است و درخواست مطالبه وجه کرده .میخواستم بدون این هزینه به عهده چه کسی است و چه کسی باید پرداخت کنند شکایت کرده آیا پدر ولی وقیم باید پرداخت کند یا نه به عهده مادرش است که حضانت به عهده او بوده است؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت هزینه درمان بیماری فرزند توسط پدر هزینه درمان فرزند تحت حضانت نفقه فرزند نفقه