مشاوره حقوقی رایگان - سوال حفاظتی

سلام خسته نباشین،پارسال دوست من با اسرار زیادبا گوشی من و شماره کارت من و شماره تلفن من و جیمیل من که به اسم خودم هستند وارد سایت شرط بندی شد و تقریبا 15هزار تومان پول باخت،ومن دیگه اجازه ندادم که وارد سایت شرط بندی بشه وازاون ماجرا تقریبا 1سال میگزره ومن الان به علت اینکه دوستم وارد سایت شده بود نمیدونم که کدام سایت بود وبا کدام جمیل و شماره همراه من وارد شده بود و الان در مراحل استخدام درجه داری ارتش هستم ،آیا در حفاظت بهم گیر میدن یا خیر ،چه راه حلی وجود دارد که این مشکل را حل کند ،اگر حقیقت را بگویم مشکل حل میشود و یا اینکه اصلا سایت های شرط بندی رارصد میکنند یا خیر ،ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارت شما مسدود نشده بوده و اخطاری نداشتید مشکلی پیش نمی آید