مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مهریه

سلام. در سال جدید قسط مهریه به حسابم واریز نشده. مهریه بخشی از حقوق همسرم بوده که هر ماه طبق یه تاریخ معین واریز میشده. خود شخص واریز نمیکرده. بصورت اتوماتیک از حسابشون کسر و به حساب بنده واریز میشده. امسال علت واریز نشدن چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وکلا از عالم غیب بی‌خبرند شما میتوانید حضور مراجعه نمایید و علت را جویا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
ممکن است شخص ترک کار کرده باشد که در هر صورت باید از طریق شعبه اجرای احکام و محل کار زوج باید پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از شعبه مربوطه پیگیری کنید