مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ، من 300 تا سکه مهرم هست و همسرم 2 تا خونه داره که ارزشش اندازه مهریه م هست و ی خودرو داره و حقوق بگیره با ماهی 5 یا 6 میلیون ، می خواستم مهرم رو اجرا بزارم ولی بهم گفتن 110 تا سکه بیشتر نمی تونم توقیف کنم می خواستم بدونم بیشتر از 110 تا می توانم توقیف کنم و اگر بقیه ش تقسیط بشه هر ماه به من چند تا سکه می رسه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تا 110سکه فرض را قانون بر تمکن مرد می گذارد بیش از 110تا بایستی تمکن مرد را شما اثبات نمایید لیست اموال ایشان را معرفی کنید.

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام تا جایی که مستثنیات دین نباشد میتوان بیشتر از 110 سکه مال توقیف کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا 110سکه فرض را قانون بر تمکن مرد می گذارد بیش از 110تا بایستی تمکن مرد را شما اثبات نمایید لیست اموال ایشان را معرفی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا 110 سکه ملائت مالی مرد محرز است و بیش از آن باید تمکن مالی مرد را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .تا 110سکه فرض را قانون بر تمکن مرد می گذارد بیش از 110تا بایستی تمکن مرد را شما اثبات نمایید لیست اموال ایشان را معرفی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا 110 سکه ملائت مالی مرد محرز است و بیش از آن باید تمکن مالی مرد را اثبات نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اموال وجود داشته باشد بیشتر از 110 عدد هم می توانید توقیف کنید