مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو امانتی برای حمل مواد مخدر

با سلام. منو همسرم تویه شرکت گاز کار میکنیم. با پولی ک داشتیم ی مزدا گرفتیم و ی یه نفر که باهاش رفتو امد داشتیم مزدا رو دادیم تا باهاش کار کنه و اونم علوفه جابه جا میکرد تا اینکه بعد ی مدت خاست ک بخره ماشینو و ما نخاستیم و اونم اسراری نکرد. بعد ی مدت دیدم ی ابلاغیه هایی برام پیامک میشه متوجه نبودم و پاک میکردم تا اینکه بعدها فهمیدیم ماشین مارو با اون اقا و بار تریاک اونم جاساز گرفتن. منم واقعا نمیدونستم ابلاغیه چیه و برای ترسم نرفتم اونجا الان بعد مدتها اون فرد با سند ازاد شده و الان مشخص نیست ک چیکار کرده چون ابلاغیه ها برا ما بیشتر شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا می توانید ابلاغیه ها را مشاهده کنید.
یا اینکه حضورا از طریق شعبه پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید وارد سایت عدل ایران شده و پیگیری پرونده و ابلاغیه های خود را مشاهده نمایید یا میتوانید تماس بگیرید ما برای شما این کار را انجام دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران و سپس از طریق دادگاه و با کمک وکیل دادگستری پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عدم اطلاع خود را از این موضوع در دادگاه اثبات نمایید.