مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر بزرگ به نوه

سلام وقت بخیر... بنده مجرد و35ساله هستم بدون هیچ بیمه و درآمدی پدرمم سالهاس فوت کردن بدون هیچ بیمه و حقوقی میخواستم بدونم من میتونم حقوق پدربزرگم رو(پدر مادری) که حدودا40 ساله فوت شدن رو بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در صورتی می توانید از حقوق و مستمری پدر بزرگ خویش استفاده نمایید که قبل از فوت ایشان تحت تکفل قرار گرفته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تحت تکفل ایشان می بودید تعلق می گرفت