مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر بزرگ

سلام . من پدر بزرگم سال 83 فوت کردند و من بیمه نیستم و حقوقی دریافت نمی کنم و از دوام نکردم طبق قانون جدید صادره 24 فروردین که گفته اند فرزندان اناث که اشتغال ندارند و ازدواج نکرده اند حقوق پدر بزرگم به من میرسد؟ قبلا در صورت فوت پدر می‌رسید الان ولی چنین چیزی ذکر نشده .پدرم هم تازه بازنشسته شده اند و 10 روز حقوق 1 میلیون دریافت می‌کنند و مادرم فوت شده اند و حقوقش را خواهرم که مطلقه است دریافت میکنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر شما در قید حیات باشد به شما تعلق نمی گیرد.
جهت اطمینان از اداره مربوطه پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حقوق پدر بزرگ زمانی به شما تعلق خواهد گرفت که تحت تکفل ایشان قرار گرفته باشید لذا مستمری از این حیث به شما تعلق نخواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام فقط کسانی که تحت تکفل باشند مستمری میگیرند.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

درصورتی که پدربزرگ‌ها در قید حیات نباشدوتحت تکفل ایشان قرار گرفته باشید بله ممکن است در غیر این صورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستمری پدر بزرگ در صورتی به نوه دختری خواهد رسید که نوه تحت تکفل پدربزرگ باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کسانی که تحت تکفل باشند مستمری میگیرند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

مستمری پدر بزرگ به شما تعلق نمی گیرد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تا وقتی پدر شما زنده هست امکان ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام کسانی که تحت تکفل باشند مستمری میگیرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با در قید حیات بودن پدر و تحت تکلف نبودن مستمری تعلق نمی گیرد