مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بین وراث

سلام وقت بخیر. پدر من دو سال قبل فوت کرد. پدرم مقداری زمین داشتن که الان بین وراث اختلاف هست دوتا از برادرام میخواد زمین رو بفروشن ولی من راضی نیستم. اگه من پای هیچ مبایعه نامه ای رو امضا نکنم آیا میتونن به اجبار منو راضی کنن یا نه. ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر از طریق دادگاه اقدام نمایند و زمین ها غیر قابل افراز باشند می توانند دستور فروش بگیرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توافق نمیکنید و زمین ها غیر قابل افراز باشند از دادگاه می توانند دستور فروش بگیرند