مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بین وراث

با سلام و احترام
مشکلی داشتم در مورد فروش ملکی که می خواستم با مشاورین شما مطرح کنم. خانه ایست در جنوب تهران در بافت فرسوده که سال ها پیش، بعد از فوت پدرم به من و دو خواهر و تنها برادرم به ارث رسیده. حدود سی سال پیش برادرم که خود صاحب 3 فرزند بود در خارج از کشور فوت کرد. در طی این سی سال علیرغم اصرار من و دو خواهرم برای فروش این خانه زن برادرم تمایلی به همکاری با ما نداشت. در حال حاضر این ملک فرسوده مزاحمت بسیاری برای همسایگان ایجاد کرده اما همچنان علیرغم نگرانی های ما سه خواهر، خانم برادر و سه برادرزاده ی ما که همگی در خارج از کشور زندگی می کنند نسبت به این مساله بی تفاوتند و مایل به همکاری نیستند. بسیار سپاس گزارم اگر ما را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با اخذ گواهی انحصار وراثت و سپس طرح دعوی تقسیم ترکه ، کل ترکه را فروخته و سپس سهم خود را دریافت کنید.
موفق باشید