مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در فروش زمین ارثی

باسلام. اگر جهت فروش ملک یا زمین موروثی وراث به جهت مبلغ و ارزش ملک به توافق نرسد چه باید کرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فروش ملک مشاعی دهید. البته ابتدا از طریق ثبت گواهی عدم امکان افراز را اخذ کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن گواهی عدم امکان افراز ملک دادخواست فروش ملک مشاع تنظیم و ثبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید
و در صورت گرفتن نامه عدم افراز شما
باید دادخواست دستور فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح نمایید
و بعد از صدور رای دستور فروش ، پرونده به اجرای احکام ارسال و تمام مال در مزایده به فروش خواهد رفت و یهم شرکا در صندوق دادگستری واریز خواهد شد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
النهایه ملک از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیلزی به رضایت ندارند به تنهای می توانند بفروشند جهن مشاورهبیشتر تماس بگیرید