مشاوره حقوقی رایگان - فروش اراضی ملی

پدر بنده جانباز اعصاب و روان، دارای اختلال خلقی و اختلال مغز می باشد و در حال حاضر به مدت شش ماه تحت درمان و ناتوان از اداره امور مالی خود هستند. یکی از همکارانشان با سوء استفاده از ایشان در سال 69 که در آن زمان هم پدرم طبق نظر روانپزشکان ایشان در ان تاریخ به مدت یکسال ممنوعیت کار داشتند، یک قولنامه صوری از دست پدرم دراوردند و بعد از چندین سال زمین به اسم شهرداری ثبت می شوند و به عنوان اراضی ملی شناخته می شوند. (همکار پدرم قولنامه یک زمین دیگر را ارائه کردند به دادگاه و ادای خرید زمین دیگری از پدرم در دادگاه را ارائه دادند) و بعد از سی و چند سال شاکی شدند. پدرم محکوم به پرداخت سیصد میلیون شدند. متاسفانه بنده برای اثبات محجوریت ایشان دور اقدام کردم و پزشکی قانونی با اعلام اختلال خلقی پدرم را به مدت شش ماه منع از امور مالی خود کردند و اعلام کردند بعد از مهلت شش ماهه درمان مجددا توسط پزشکی قانونی معاینه می شوند و تاریخ دقیق محجوریت اعلام شود.
آیا بنده بعد از پرداخت محکوم به می توانم این مبلغ را با گرفتن تاریخ محجوریت پدرم بعد از شش ماه از شاکی پدرم باز پس بگیرم.

پاسخ ها :

فروش اراضی ملی اراضی ملی