مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و اراضی ملی

سلام فروش مال غیر و متعلق به دولت جز جرائم قابل گذشت هست یا غیر قابل گذشت؟ثانیا اینوجرم شامل مرور زمان میشود آیا؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکواییه خود را ثبت کنید یا وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شامل مرور زمان می شود.
اگر مبلغ کمتر از صد میلیون باشد قابل گذشت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مبلغ ثمن معامله دارد
اگر مبلغ کمتر از 100 میلیون باشد جرم قابل گذشت است و مشمول ‌مرور زمان یک ساله شکایت میباشد

و اگر مبلغ بیشتر از 100 میلیون باشد جرم غیر قابل گذشت است و مشمول ‌مرور زمان شکایت نمیشود ولی ممکن است مشمول مرور زمان صدور حکم یا اجرای مجازات شود