مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کارت ایثارگری برای پدر فوت شده

سلام من پدرم در طول جنگ دو سال خدمت سربازی بودند تو یگان پشتیبانی سردشت و 15 سال فوت شدن میخواستم بدونم الان به ما که فرزندش هستیم کارت ایثارگری تعلق میگیرد یا خیر

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفا"جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما ( پاسخ سوالتون ) حاصل 28 سال فعالیت سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید بنحو احسن پاسخگو هستم.