مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

با سلام
اقایی از بنده طلب داشت و حدود 16 تا سفته بهش دادم در تاریخ های متفاوته

به خواسته خود اون اقا 5 تا سفته اول رو بابت پولی که از حساب خودش برام واریز شده بود در وجه خانومش صادر کردم البته با کد ملی خود اقا
سفته به اسم خانومش اما با کد ملی اقا

اما بعد از مدتی اومد‌ و گفت سفته ها مخدوشه و به اسم خانومم و کد ملی خودم هست

حالا سفته جدید بهم بده و اینبار به اسم خودم بده چون قبلیا مخدوشه و اعتباررندارن

منم 11 تا سفته بهش دادم‌و یه قرار داد نوشتم که هرچی سفته پیش این اقا دارم ضمانته و نباید خیانت در امانت انجام بده

شماره سفته ها و اسم خانومش رو توی قرار داد نیاوردم متاسفانه اما صراحتا قید کردم که تعدادی سفته بصورت امانت پیشش دارم

خلاصه بعد از اینکه 11 تا سفته ای که به اسمش بود رو واخواست داد و پولشو پرداخت کردم.حالا رفته اون سفته های اول رو که به اسم خانومش هست و مخدوشم هستن واخواست داده.‌من شاهدم دارم که اون سفته ها امانته اما توی دادگاه گفته این سفته ها ربطی به شوهرم نداره و خودم طلب کارم

هیچ مراوده مالی یا قراردادی هم با خانومش ندارم
ایا محکوم میشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید