مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و خسته نباشید..اگر شوهر من بدون اطلاع من بزاره از کشور بره چون بحثمون شده عصبانی شدم گفتم طلاق میخام. ولی اگر قبل اقدام من بزاره بره بعد تکلیف مهریه و طلاق چی میشه..چون من فعلا نمیخام شکایت کنم گفتم زندگی میکنم ولی احتمال میدم بخاطر مهریه بزاره بره ..

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه خود را اجرا و اگر اموالی دارند توقیف و ممنوع الخروجشان نمایید

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، ایشون در ایران باشند یا خیر شما میتونی نسبت به مطالبه مهریتون اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بزارن بره کاری نمی توانید بکنید.
شما می توانید از طریق اجرای ثبت مهریه خود را مطالبه و درخواست ممنوع الخروجی بدهید.
توجه داشته باشید اگر مشکل شما جدی نیست به فکر مطالبه مهریه و ممنون الخروجی نباشید و دوستانه و با مراجعه به مشاوره مشکل خود را حل و فصل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای ثبت مهریه خود را مطالبه و درخواست ممنوع الخروجی بدهید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. به استناد یکی از بند های عقدنامه چنانچه زوج 6ماه زندگی مشترک را ترک کند می توانید درخواست طلاق دهید و کلیه حق و حقوقتان از جمله مهریه را مطالبه کنید و از اموال ایشان توقیف نمایید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمتتون عرض کنم اگر شوهر شما از کشور خارج بشه شما همچنین می توانید مهریه خود را به اجرا بگذارید اما اگر ایشان اموال خود را بفروشد و اعمالی در ایران نداشته باشد عمل شما دستتان به جایی بند نیست اما در صورتی که مهریه خود را به اجرا بگذارید شوهر را می توانید ممنوع‌الخروج نمایید و ایشان اگر به خارج از کشور خارج شود باید ضمانت های لازم را بگذارد در خصوص توضیحات بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه مطالبه گردد اموال قابل توقیف است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اموالی در ایران داشته باشند میتوانید توقیف کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر اموالی داشته باشند قابل وصول است و الا خیر