مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه از زوج خارج از کشور

با سلام و خسته نباشید حدود دو سال است که از همسرم جدا شدم حضانت دخترم با من است و نفقه به عهده پدرش و اعسار پرداخت مهریه همسرم در دادگاه ثابت شد و مهریه تقسیط بندی شد که سالی یکعدد سکه میباشد.تا فروردین همین سال1401 بجای سکه یک چهارم حقوقش از شهرداری کسر میشده و به حسابم واریز میشده و نفقه دخترمم نیز تا فروردین پرداخت شده ولی حالا ایشان رفته ترکیه و از واتساپ پیام داده که در ایران نیستم و نفقه و مهریه پرداخت نخواهم کرد.خواهشا راهنماییم کنید چکاری میتونم انجام بدهم پدرش مرحوم شده و مادرش در قید حیات میباشد

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. درصورتی که اموالی از ایشان نمی توانید در ایران شناسایی نمایید می توانید دستور ممنوع الخروجی ایشان را اخذ کنید. ایشان در صورت ورود به کشور تا تادیه بدهی خویش به شما دیگر اجازه خروج نخواهند داشت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به سهم الارث ایشان می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت به عنوان ذی نفع، نفقه دخترتان و مهریه را مطالبه کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حکم جلب سیار را گرفته و بعد ممنوع الخروج نمایید که در صورت بازگشت جلبش نمابید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید نفقه فرزند را دادخواست بدهید و مطالبه کنید و می توانید اگر اموالی دارد توقیف کنید.
اگر اموالی نداشته باشد صرفا می توانید ممنوع الخروج کنید که در این صورت در صورت ورود به کشور تازمانی که نفقه را پرداخت نکند حق خروج از کشور را نخواهد داشت