مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

از جوابهای وکلای محترم سپاسگزارم. در ادامه سوال قبلم، بله اگر مرد درخواست طلاق بدهد مکلف به پرداخت حقوق زن می باشد اما ترسم من این است که ایشان درخواست طلاق ندهند و از کشور خارج شوند (چون شنیده ام شوهرم قصد خروج از کشور دارد) و من بخاطر اینکه قصد جدا شدن ندارم، مهریه ام را اجرا نگذاشته ام و میخواهم هر زمان که ایشان درخواست طلاق داد اینکار را انجام دهم. اما میترسم که ایشان از کشور خارج شود! و از انجا درخواست طلاق دهد اگر مرد قبل از اجرای مهریه و طلاق از کشور خارج شود، آیا میتوانم حقوق قانونی خود را شامل مهریه و ... از ایشان بگیرم؟ لطفا مرا راهنمایی کنید که چه کنم؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام؛
اگر اموالی در ایران داشته باشند، بله. در غیر این صورت خیر.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود و
... از این جهت جای نگرانی نیست برای شما مگر.....

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از چه کسی و چه چیزی بگیرید اگر میخواهید ممنوع الخروج کنید مهریه خود را اجرا کنید بقول عوام شتر سواری دولا دولا نمیشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما هر زمان توسط وکیل هم دادخواست طلاق بدهد حقوق مالی شما به قوت خودش باقیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طلاق از طرف مرد مشروط به پرداخت حقوق مالی زوجه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت خروج از کشور پیگیری و مطالبه مهریه معمولاً نتیجه ای نخواهد داشت.
می توانید مهریه خود را مطالبه و درخواست ممنوع الخروجی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر زوج در خارج از کشور باشد باید در ایران وکیل بگیرد
و بعد از صدور حکم طلاق ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، ابتدا باید تمام حقوق مالی زوجه پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر شخصی که ادعایی دارد مرد و یاحقی برای خود متصور است است می بایست حق خود را مطالبه نماید

تا شما اقدامی انجام ندهید با توجه به نوع خواسته اتفاقی برای شما نمی افتد اما

اگر بیمه ها ندارید می توانید درخواست مهریه و ممنوع الخروجی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
با اجرای مهریه می توانید ایشان را ممنوع الخروج کنید منتها بعد از خروج مطالبه مهریه امکانپذیر است اما ممنوع الخروجی و وصول آن دشوار
پایدار باشید...