مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی، بنده چندوقت پیش سند منزل مسکونی ام را بعنوان وثیقه نزد دادسرا جهت مرخصی آوردن زندانی قرار دادم و زندانی یکبار از طریق وثیقه بنده به مرخصی آمد و بنده چون قصد فروش منزلم را داشتم ،از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جهت رفع توقیف ملکم اقدام نمودم ولی بعداز 20 روز از فروش منزل منصرف شدم و دوباره به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کردم و یک لایحه مجدد جهت توقیف ملک برای دادسرا انجام دادم،چون میخواهم از طریق همان سند باز همان زندانی قبلی را به مرخصی بیاورم،آیا دادسرا با درخواست بنده موافقت میکند،با توجه به اینکه من قبلا فقط از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه جهت رفع توقیف ملک انجام دادم و دیگر حضوری به دادگاه و اداره ثبت اسناد واملاک جهت رفع توقیف ملک مورد نظر اقدام نکردم،حال آیا با همان سند قبلی که کارشناسی هم شده و کفایت وثیقه را جهت مرخصی آوردن زندانی میکنه بنده میتوانم مجددا زندانی را به مرخصی بیاورم یا مجددا باید هزینه کارشناسی رو جهت توقیف سند باید پرداخت کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص دادن یا ندادن مرخصی با دادیار ناظر زندان یا مسئولین دادسرا می باشد. لیکن در صورت موافقت باید از مدت کارشناسی 6ماه نگذشته باشد. بهرحال تشخیص قاضی مربوطه ملاک است .