مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در واتساپ

با سلام و عرض ادب بنده چند روز پیش شماره را در اینترنت پیدا کردم که نوشته بود پیام روی واتساب من هم به خاطر سرگرمی چند میام در دو مرحله به ایشان دادم و دیگر ادامه ندادم حالا پس از ده روز یکی زنگ زده که شوهر خانم هست و میخواهد شکایت کنه با شکایتش آیا جرمی من مرتکب شده ام و جزای آن چه میباشد و در صورت شکایت من چه کار باید انجام دهم درحالی که من از ترس ابرو هم تلفنم را خاموش کردم هم واتساپم را بسته

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
چنانچه متن پیامهای شما مشمول جرایم رایانه ای نباشد مشکلی نیست, نگران نباشید