مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

من یه برادر 21 ساله دارم خیلی هممون رو اذیت میکنه به خصوص مادرم رو حتی روش دست بلند میکنه و من دیگه واقعا نمیتونم اینجور چیزا رو ببینم و تحمل کنم
و مواد هم مصرف میکنه
الان هم تصادف کرده دستش شکسته
با این حال میتونیم ازش شکایت کنیم
چه مجازاتی هست براش ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در زمانی که با شما درگیر میشه با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص موارد مذکور شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان درگیری از طریق کلانتری صورت جلسه کنید و بعد شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123 تا به کمکتان بیاید .و بعدا میتوانید از ان شخص شکایت کنید