مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط برادر

من 22سالمه دوتا برادر بزرگتر دارم برادر بزرگم که 27سالشه و پدرم از بچگی منو سر چیز های که اصلا مهم نبودن منو تا حد مرگ میزدن و من از ترس اینکه آبرو خانوادمون نره به کسی چیزی نگفتم یک بارهم برادرم با تمام زورش و بی رحمانه منو کتک زد و پرده گوشم رو پاره کرد
منم برای اینکه اونها رو بترسونم قرص خوردم و راهی بیمارستان شدم
اما بعدش هیچی عوض نشد و فقط آبرو من توی فامیل رفت
حالا من 22سالم شده و دیگه تحمل این وضع رو ندارم و هیچ راهی نیست که از این جهنم خلاص بشم
شما کمکم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در زمان درگیری می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.
از طرفی به سن قانونی رسیده اید و می توانید مستقل زندگی کنید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شکایت ضرب و شتم انجام بدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند 123

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام هر زمان ضرب و جرح انجام دادند به 110تماس بگیرید و پس از اعلام جرم و طرح شکایت ضرب و جرح عمدی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با اورژانس اجتماعی 123 یا در هنگام بروز مشکل و زد و خورد با پلیس تماس بگیرید تا صورتجلسه ای در این خصوص تنظیم گردد
و بتوانید در محاکم قضایی شکایت طرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با مدرک و شهادت شهود از ایشان شکایت کنید