مشاوره حقوقی رایگان - کارگر و کارفرما

الان حکم قطعی تجدید نظر با حدود پنجاه میلیون در حال اجرا گرفتم ولی کارفرما تهدیدم میکند میگوید با فلان قاضی و رئیس زندان دوستم. اگر از کل مطالباتت صرفنظر نکنی و سیصد هزارتومان هم حقوقت کم نکنی و قراردادها را باطل نکنی، اتهامی میزنم که سه برابرش هم بدهی، خلاص نمیشوی. و اگر نبخشی، با اینکه میدانم طلبت حقت است و خودم در چند صورتجلسه هم امضا کردم اما کاری میکنم دوسال بدوی دنبالش و حقوق ماهانه ت هم نمیدهم. تعداد زیادی این حرفهایش شنیدند و کتبا شهادت امضا کردند. او در حل اختلاف هم با متنی کذب شکایت کرد که من فقط نماینده اینها هستم. ولی چند نفر امضایشان پس گرفتند و بر صحت گفته های من شهادت کتبی نوشتند و امضا کردند. ولی چون پارتی دارد، هرجا میروم بجای مهلت قانونی، ماهها وقتم تلف میکنند ولی تاحالا دوحکم بنفعم صادر شده است. برای دفاع از خودم بابت هرگفته ام حداقل سه تا سیصد مدرک اصلی با امضای کارفرماهای قبلی و پانزده امضا و صورتجلسه و گواهی، با مهر و امضای خودش دارم. آیا باید وکیل بگیرم ؟ چون ادعا کرده بود طلب ندارد و بلکه ما بیش از دوازده میلیون ازش طلب داریم اما با کارشناس و مدارک و توضیحات خودش هم بمن بدهکار شد و چون دادستان واقعا دوستش هست، وقتی من به نظر کارشناس اعتراض کردم، متن من را گذاشت روی پرونده و گفت صبر کن تا با قاضی پرونده صحبت کنم و نصیحتش کنم تا از شکایتش صرفنظر کند. چون ادعا کرده بود طلب دار، معلوم شد بدهکارست و چند و چون آن اداره کار مشخص میکند. بمن گفت تا شنبه صبر کن اگه قبول نکردند در سامانه ثنا ابلاغیه نقص سند میفرستم تا بابت کارشناسی مجدد، هزینه ش بپردازی. ولی نه دیگر ابلاغ فرستاد و نه این از شکایت انصراف میدهد. اگر وکیل بگیرم سه برابر حکم قطعی که دارم طلب میشوم. اما چون یکساله حقوقم هم نمیدهد و وکیل هم پولش اول میخواهد، امکان اینکه وکیل بگیرم ندارم. ایا وکیل هم میتواند وکالت قبول کند و پس از صدور حکم حقش بردارد؟ اگه چنین چیزی ممکنه لطفا راهنمایی ام بفرمایید ممنون میشوم. طلبم قطعیه و اسناد و مدارکم زیاد هستند اما چون پارتی دارد، کسی به آنها نگاه هم نمیکند. چون هرچه گفت، انجام داد و اداره کار هم دقیقا هرچه او بدون یک دلیل و مدرک ادعا کرد، حقم ضایع شد، احتمالا یک وکیل هم بگیرم میرود سراغش ممکنه نگذارد کارش انجام دهد. ایا میتوانم دو یاسه وکیل برای این پرونده بگیرم؟ اسم سه تا پنج وکیل میبرم، میترسد. به یکی از شرکایش گفته بود دعا کنید وکیل نگیرد وگرنه تا صدوهشتاد میلیون بدهکار میشویم. اما وقتی یک وکیل بگویم، میگوید او هم ادمه و میتونه یکمورد به نفع من کوتاه بیاد تا چند پرونده بعدی کمکش کنم. لطفا راهنمایی ام بفرمایید چه کار کنم حقم بگیرم.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام به نظر اینجانب با توجه مدارک مثبته شما حق با سمایت البته بعلت داشتن نیروی علمی و متخصص حتما لازم و ضروری است.