مشاوره حقوقی رایگان - امتناع زندانی از برگشت به زندان

سلام، زندانی از بازگشت به زندان بعد از اتمام مرخصی امتناع میکند و بنده وثیقه نقدی گذاشته ام، آیا به وسیله پلیس 110 میتوان تحت عنوان زندانی فراری یا.... جلب شود و با بازگشت او به زندان وثیقه بنده آزاد شود؟ تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید حکم جلب وی را اخذ نمایید تا کلانتری منطقه با شما همکاری نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است با دادیار ناظر زندان هماهنگی و تقاضای همکاری نمایید . به هرحال شما مسئول هستید .تشکر