مشاوره حقوقی رایگان - راهی برای نرفتن ادامه حبس به زندان

باسلام. بنده حدود2سال در زندان به سرمیبرم که فرزند2من به دنیااومدکه بنده بعدازتولد1سالگیش موفق به دیدنش شدم که به مرخصی اومدم درحال حاضر هیچ شاکی خصوصی ندارم رضایت گرفتم و هیچ ردمالی هم ندارم 4ماه ازحبسم مانده راهی هست که این4ماه روزندان برنگردم بچه ام وابستگی شدیدی بهم پیدا کرده باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید جرم شما چیست؟ اگر شرایط لازم را داشته باشید میتوانید تقاضای رای باز و ازادی مشروط کنید