مشاوره حقوقی رایگان - ورود و اثبات سهامداری شرکت سهامی خاص

با سلام
دایی بنده 4 سال هست که فوت نموده و همسر و فرزندی نداشته و وراثش مادرم و یک خواهر دیگرش هستند، مرحوم دایی بنده سهامدار یک شرکت سهامی خاص هستن اما برگه های سهام ایشون مفقود شده و شرکا هم با علم به این موضوع با ما که وراث هستیم همکاری نمیکنن و منکر سهامدار بودن دایی بنده در آن شرکت می شوند
اکنون ما از چه طریقی و از چه مرجع و با چه عنوانی می توانیم سایر شرکا رو مجاب کنیم که سهام دایی خدابیامرزمون در اون شرکت رو به ما که وراث او‌هستیم منتقل کنن

در ضمن شرکت فعال هست اما چند سال می باشد که تولیدی ندارد ولی اموال شرکت زیاده و شرکا به صورت غیر قانونی دارن اقدام به فروش اموال شرکت می کنن و چنتا از زمین های شرکت رو هم به عنوان ملک شخصی خودشون فروختن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگفتید از کجا می دانید که سهامدار بوده ، ازکجا میدانید که گم کرده ، از کجا مطمئن هستید که نفروخته است؟ اگه جواب این سوالها را دارید به دادگاه شکایت کنید.