مشاوره حقوقی رایگان - بازگردادن هدایا بدون هیچ سندی

من حدودا 4 ماهه با یه اقایی اشنا شدم و تو این مدت پول ب حسابم ماهیانه ریختن
و یه سرویس طلا که فاکتورش دستم بوده و مشکل مالی داشتم فروختمش اما درجریان نیستن ک فروختم
و یه گوشی خریدم با پولی ک واریز کردن
الانم مقدار پول زیادی واسم واریز کردن اما بخاطر شرایط خونوادم نمیتونم چ جوری بهش بفهمونم ک نمیتونم ادامه بدم
و ازین میترسم که اگه باهاش قطع رابطه کنم ازم سرویس طلارو بخواد
و ندارم بهش برگردونم
و حتی توی پیامای واتساپ هزار بار تاکید کرد که پول برای خودته اصلا برای تو هست
و اون هدایایی ک گرفتم برای تو و هیچ چشم داشتی به بازگشتشون ندارم.....
نمیدونم اگه بخواد ازم بگیره میتونه بگیره؟ اصلا پیامای واتساپ قابل سندیت هست؟!

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما میتونه بگیره و شما هم باید پس بدهید و اگر فروختید باید پولش را پس بدهید