مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تامین اجتماعی

با عرض سلام شغل های بنده در کمیته بدوی مشاغل سخت و زیان آور تایید و جهت اجرا به اداره کل سازمان تأمین اجتماعی ارسال شد نماینده سازمان که معاون اداره کل نیز هست از اجرای بازنشستگی من جلوگیری کرده و من بیش از ده ماه است که به دیوان شکایت نمودم و تا کن ن سه بار وقت نظارت تغییر کرده آخرین بار روز گذشته بوده که بدلیل عدم ارسال لایحه دفاعی وقت نظارت برای 4 ماه دیگه گذاشته شده سوال بنده اینه که چه کسی لایحه دفاعی را ارسال نکرده چون برای من هیچ درخواستی ارسال نشده آیا تامین اجتماعی لایحه دفاعی را ارسال نکرده؟ آیا برخلاف قانون که بایستی ظرف یک ماه به دادخواست بنده جواب بده باز هم فرصت داده شده؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
لایحه دفاعیه را طرف مقابل باید ارسال کند. تلفنی پیگیری بفرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه‌ای تخصصی تنظیم و ارسال دارید